Welkom op de Vodeg-webpagina's

Welkom op de webpagina's van Vodeg Camper Products. Vodeg Camper Products B.V. is het gespecialiseerde technische installatiebedrijf voor het woongedeelte van uw camper. Onze passie is techniek & kennis. Wat ons betreft begint een technische aanpassing / uitbereiding met een goed advies, gevolgd door een professionele installatie en wordt afgerond met uitleg / demonstratie van de werking. Er is een groot verschil in kwaliteit tussen installatie bedrijven, en dan wordt hier met name bedoeld de kwaliteit van in- en opbouw werkzaamheden. Natuurlijk wilt u ook een scherpe prijs. Als u een hoge kwaliteit wilt en een scherpe prijs, dan bent u bij ons aan het goede adres. Boven in de menubalk staat het item "Techn. informatie", vanuit dat menu kunt u vernemen welke verschillen er o.a. zijn tussen producten en waar verschillen tussen in- en opbouw kwaliteit naar voren komen. Ook worden hier bekende problemen besproken met vermelding van oorzaak en mogelijke oplossingen. Wij wensen u dan ook veel lees plezier.

Vanaf 07-03-2017 zijn wij ook te vinden EN te volgen op Instagram en Facebook. U kan ons vinden door te zoeken naar Vodeg Camper Products.

Deze website:
In de linker kolom staan diverse artikel groepen, door op de groep naam te klikken gaat u naar die groep toe. Onderaan in de linker kolom staat ook de groep "producten inclusief inbouw/montage kosten".


Zo'n 95% is direct uit voorraad leverbaar. Staat het door u gezochte product er niet bij, stuur even een mailtje naar info@vodeg.nl met uw vraag / gezochte product.

STORING: Wij zijn druk bezig met het aanpassen van onze website. Daardoor kan het zijn dat soms iets niet goed werkt. Een mailtje van u met melding waar het fout gaat wordt op prijs gesteld. Bekende zaken:
=> na het plaatsen van een bestelling krijgt u geen bevestigingsmail.
=> Als u een bestelling plaatst, staat er soms al een vinkje bij de optie verzending. Klik deze nogmaals aan als de goederen verzonden moeten worden. Anders wordt in de berekening 'totale kosten' de bijdrage verzendkosten (a 8,27) niet meegeteld.


Knowledgebase: Steeds meer mensen hebben problemen om alle veranderingen in de techniek te kunnen volgen. Zo is het voor velen niet duidelijk wat ze moeten doen als er n of meerdere TV-zenders niet meer kunnen worden ontvangen via de satelliet ontvanger. Knowledgebase wordt een nieuwe dienst van Vodeg Camper Products die haar klanten informeert over wijzigingen en wat te doen om alles weer te laten werken. Deze dienst is nog in ontwikkeling en wordt alleen beschikbaar voor online geregistreerde gebruikers. Momenteel is de informatie in de knowledge base alleen maar test data, dus daar staat nu nog NIETS zinnigs in.


BELANGRIJK:
Velen maken graag gebruik van onze diensten. Helaas zijn wij beperkt in het aantal beschikbare werk uren per dag. Om teleur stellingen te voorkomen is het belangrijk om tijdig te bellen voor een afspraak. Dit geldt ook voor "kleinigheidjes".

TELEFONISCH BEREIKBAAR
In het verleden waren wij vaak 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 7:00 t/m 23:00. Gezien de vele telefoontjes buiten normale werk tijden hebben we moeten besluiten deze tijden fors in te perken. Wij zijn telefonisch bereikbaar van:
maandag t/m vrijdag van 9:00-12:00 en van 13:00-17:00.
Buiten deze tijden schakeld het antwoord apparaat in en heeft u de mogelijkheid om een berichtje in te spreken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op, wat uiterlijk de volgende werkdag zal zijn.


Vraagt u zich af ...
- waarom de huishoud accu de laatste tijd zo snel leeg is?
- of het nu verstandiger is om zonnepanelen aan te schaffen of toch maar een 230volt generator?
- of er LED verlichting is die wel gezellig warm licht geeft?
- waarom de huishoudaccu nog geen twee jaar mee gaat?
- of uw gasinstallatie voor de kookplaat, koelkast en verwarming nog wel echt zonder lekkages is?
of zit u met andere camper gerelateerde vragen en/of problemen?
Ook dan bent u bij ons aan het goede adres.

15-01-2017

Satenne R2 vindt Astra 3 maar geeft geen beeld...

Tot medio januari 2017 hadden een aantal Satenne R2 systemen geen problemen met Astra 3. Nu vindt die Astra 3 nog steeds, maar u krijgt geen beeld meer.

30-05-2016

Astra 23,5E (Astra 3) wordt niet gevonden

Helaas heeft Astra 23 haar DVB-S1 uitzendfrequenties per 13-05-2016 aangepast. Gevolg, veel automatische satelliet ontvangers kunnen Astra 23 niet meer vinden

09-02-2010

Bevroren accu's

Veel accu's bevriezen omdat ze niet opgeladen zijn.

08-02-2010

Test 12 volt laptop voeding

Laptop & stroombesparing: Theorie en praktijk verschillend?

06-01-2010

CTEK acculaders

Officiele CTEK leverancier

21-09-2009

Service Partner Teleco

Vodeg Camper Products BV is Service Partner van Teleco geworden

28-03-2008

Dealer van Exide accu's

Vanaf heden is Vodeg een directe Exide accu dealer

Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen.
De getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie. Aan de genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.
Het is niet toegestaan om informatie van deze website te kopiŽren, zonder schriftelijke toestemming van Vodeg Camper Products B.V.